MOJ DIDA - Posljednji nacistički logoraš 13,49  (101,64 kn)
Natrag na proizvode
AMPLITUDAMA VJEČNOSTI 11,69  (88,08 kn)

ARKINO NASLJEĐE

Normenski kalifat u stanju je previranja. Njegova vladajuća elita, posvađana nakon posljednjega građanskog rata, koji je dotadašnju vodeću silu kolomanskoga kontinenta gotovo bacio na koljena, suočava se s novom prijetnjom utjelovljenu u liku mlada i karizmatična kalifa Ingebora. Novi normenski vjerski poglavar odlučan je u namjeri da u svoje ruke vrati i svjetovnu vlast koju su njegovi preci olako ispustili iz ruku ne birajući pritom ni sredstva ni saveznike.

Perunil Koren, artanijski vojvoda i prijestolonasljednik, Ingeborov je prijatelj iz dječačkih dana, a ujedno i vjerni normenski vazal. Opterećen zlogukim vizijama i prikliješten u samome središtu igara moći, morat će preispitati odnose koje je dosad njegovao te ponovno naći svoje  mjesto u narodu od kojega se zbog obiteljske tragedije otuđio, a čija budućnost visi o koncu, ovisna o hirovima svojih vladara.

Stara prijateljstva polagano odumiru. Na njihova se mjesta uzdižu nestabilna poznanstva i neočekivana savezništva dok se višestoljetni kontinentalni poredak polako, ali nezaustavljivo urušava. Hoće li ona biti dovoljna da spriječe katastrofu na pomolu?

Prvi dio fantasy duologije Posljednji artefakt hrvatskoga autora Matije Rokija…

Epska priča iz dalekoga i nepoznatoga, a opet brižno iskonstruiranoga svijeta koja propitkuje snagu prijateljstva i granice odanosti…

Autor

Matija Roki

Broj stranica

463

Godina izdanja

2023

ISBN

9789538464270

Izdavač

SAKCINSKI-MEDIA

Uvez

Meki uvez

14,39  (108,42 kn)

Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 13,99 € ( 105,41 kn )
Tečaj konverzije: 1EUR = 7.53450 HRK