AMPLITUDAMA VJEČNOSTI 11,69  (88,08 kn)
Natrag na proizvode
ENIGMATSKI ČIPKAR 14,99  (112,94 kn)

KRVAVOCRVENA CESTA

Saba živi u spaljenom svijetu. U pustoši ostaloj iza civilizacije atornika. Cijeli je život provela na zabačenom gazdinstvu uz Srebrno jezero, gdje haraju salne pješčane oluje. Tu njezina obitelj teškom mukom sastavlja kraj s krajem. I jezero i njihovi životi polako se pretvaraju u prah. Otac joj kopni iz dana u dan. Mlađa sestrica Emmi nelagodno je podsjeća na njihovu preminulu majku. Ali dokle god ima Lugha, svog ljubljenog brata blizanca, Saba ima sve.

A onda četiri konjanika u ogrtačima dojašu s olujom i zauvijek razore Sabin svijet. Donesu smrt na Srebrno jezero. Odnesu jedinu svjetlost iz Sabina života.

Nepokolebljiva u namjeri da vrati brata, ona pođe na put u s Emmi. Odjednom bačena u ružnu stvarnost šireg svijeta, Saba ubrzo otkriva da potraga traži od nje svu hrabrost i domišljatost koje u sebi nosi. Ona mora poći na put smrtonosnim pustopoljima. Prostorom bezakonja gdje na svakom koraku vrebaju brutalnost i izdaja. Gdje se ljubav otkriva tamo gdje bi se najmanje nadalo… na putu krvavocrvenom cestom.

Majstorski prijevod Leire Harabalje precizno prenosi britku konciznost i namjernu izobličenost izvornog stila, dočaravajući govor svijeta u kojem je pismenost odavno nestala. Uz izvornu ilustraciju Michaela Frosta, Algoritam ovom knjigom predstavlja hrvatskim čitateljima Moiru Young, jedan od najuzbudljivijih novih glasova svjetske književnosti za mlade.

Autor

Moira Young

Broj stranica

300

Godina izdanja

2013

Izdavač

ALGORITAM

Uvez

Meki uvez

7,83  (59,00 kn)

Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 7,83 € ( 59,00 kn )
Tečaj konverzije: 1EUR = 7.53450 HRK

Nema na zalihi